برگزاری جشنواره غذای بومی و محلی در چهارمحال‌وبختیاری

یکشنبه, 12 شهر 1396 10:23

برگزاری جشنواره غذای بومی و محلی در چهارمحال‌وبختیاریجشنواره غذای بومی و محلی از 15 تا 18 شهریور امسال به‌مدت چهار روز در محل پارک ملت شهرکرد برگزار می شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بروجن سلام ، بهمن عسگری‌سوادجانی مدیرکل اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان عنوان کرد: جشنواره غذای بومی و محلی از 15 تا 18 شهریور امسال به‌مدت چهار روز از ساعت 16 لغایت 24 هرروز در محل پارک ملت شهرکرد برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه کارگروه‌های آموزشی درخصوص طبخ غذا، طبع‌شناسی و مزاج‌شناسی نیز در این جشنواره‌ اجرا می‌شود خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه آشپزی از بخش‌های مهم این جشنواره است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گفت: استفاده از مواد غذایی محلی، سالم بودن و اصالت آن از معیارهای مهم در ارزیابی بهترین غذا در جشنواره غذای یومس و محلی خواهدبود.
عسگری‌سوادجانی با بیان اینکه سرویس ایاب و ذهاب برای حضور بازدیدکنندگان، از پارک‌های تهلیجان و لاله شهرکرد به محل جشنواره پیش‌بینی‌شده‌است، اضافه کرد: این جشنواره به‌منظور آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان با آداب و رسوم سنتی و غذاهای بومی و محلی استان در راستای توسعه صنعت گردشگری، باهمکاری بخش خصوصی اجرا می‌شود.
آش‌انار، آش کشک، پلوگردو و کاکولی از جمله غذاهای محلی استان چهارمحال‌وبختیاری است.



انتهای پیام / پایگاه خبری تحلیلی بروجن سلام
آرشیو

تبلیغات
یادداشت
پربازدیدترین اخبار
گزارش تصویری
گرافیک و کاریکاتور
تبلیغات
تبلیغ متنی

مـــحـل تبلــــیغ شمــــا

انتشار تبلیغات متنی شما با نازل ترین قیمت

تبلیغ متنی

مـــحـل تبلــــیغ شمــــا

انتشار تبلیغات متنی شما با نازل ترین قیمت

تبلیغ متنی

مـــحـل تبلــــیغ شمــــا

انتشار تبلیغات متنی شما با نازل ترین قیمت

تبلیغ متنی

مـــحـل تبلــــیغ شمــــا

انتشار تبلیغات متنی شما با نازل ترین قیمت
جهت رزرو با شماره ۰۹۱۹۹۵۶۶۳۶۰ تماس بگیرید.

تبلیغات